Foto-konkurs NIS-a na FEST-u

NIS je i ove godine, četvrti put zaredom, generalni sponzor 41. međunarodnog filmskog festivala FEST, koji se održava pod sloganom „Priprema, pozor, FEST“. U sklopu korporativnog programa društvene odgovornosti Kultura bez granica, NIS je podržao FEST sa ciljem da afirmiše umetnost i vrhunske umetničke vrednosti, kao i kulturne projekte od nacionalnog i međunarodnog značaja.

Tokom trajanja FEST-a, u periodu od 22. februara do 3. marta, NIS će za posetioce festivala organizovati iznenađenje u holu Centra ,,Sava''. Naime, na NIS-ovom štandu, svaki posetilac imaće priliku da se nađe u nekoj od uloga poznatih filmskih glumaca. Ovogodišnje druženje NIS-a i posetioca FEST-a koje će se odvijati pod sloganom „Ko na filmu ̶ NISSION IMPOSSIBLE 2“ u duhu je poznatog hita „Nemoguća misija“. Ljubitelji filma imaće mogućnost da se oprobaju u uzbudljivim filmskim scenama. Na NIS-ovom štandu uređenom kao set za snimanje filma, uz holivudski i filmski „chroma key“ specijalni efekat, posetioce čeka „reditelj“ koji će ih fotografisati u nekoj od scena poznatih svetskih filmskih hitova.

Sve fotografije učestvuju na foto-konkursu na NIS-ovoj stranici na Fejsbuku www.facebook.com/NaftnaIndustrijaSrbije/. Žiri sastavljen od predstavnika NIS-a izabraće deset finalista, a posetioci NIS-ove stranice na Fejsbuku glasaće za tri najbolje fotografije.

Tri prvoplasirana učesnika biće nagrađena NIS karticom za gorivo, a svih 10 finalista dobiće na poklon svoje fotografije veličine postera.